1.forduló

Ifjúságiak:

Andornaktálya- Tarnalelesz 5-1 gólszerzők: Zvara 3, Kollár S, Hamza

összeállítás: Jenei-Bajzát, Nemcsik (Gergelyi), Nagylaki- Bársony, Berényi (Ipacs), Hamza, Szántósi (Polgár)- Horváth R (Petrus), Zvara, Fülep (Kollár)

Felnőttek: Andornaktálya- Tarnalelesz 0-0

 összeállítás: Molnár-Magyar, Horváth P, Dobák, Fülep- Hegyi (Ivády), Szabó, Ágó, Kollár- Horváth K (Balogh), Farkas

2.forduló

Ifi:  Tarnaméra - Andornaktálya 2-0

összeállítás: Jenei- Bajzát, Nemcsik, Nagylaki, Petrus- Hamza, Bársony, Ipacs, Szántósi- Kollár S (Gergelyi), Zvara

Az első félidőben teljesen alárendelt szerepet játszott a csapatunk, de a második félidei játékunk alapján minimum a döntetlen elérése reális lett volna. A helyzetkihasználásnak sokat kell még javulnia.

felnőtt: Tarnaméra - Andornaktálya 3-3 gólszerzők: Farkas, Kollár T, Ágó 

összeállítás: Molnár- Magyar T, Fülep, Dobák (Ivády), Horváth P- Kollár T (Hegyi), Szabó, Ágó, Császár, Horváth K (Balogh)- Farkas

A csapat egy megnyert mérkőzést szalasztott el. A kapura veszélytelen hazaiak, három elkerülhető gólt szereztek, az egyiket a számukra legjobb pillanatban a 91. percben. Az andornakiak helyenként látványos szép játékkal, a rossz helyzetkihasználásnak köszönhetően hagytak 2 pontot Tarnamérán, a helyenként sértő viselkedésű szurkolóik legnagyobb örömére. 

3.forduló

Ifi: Andornaktálya SE- Poroszló SE 1-4 gólszerző: Sallai H (öngól, szöglet után)

Az ifi csapatubk Varga József távollétében Kollár Tamás "irányítása" alá került, ami nem egészen úgy allkult, ahogyan azt eltervezték. Az első játékrészben gólokkal kellett volna vezetnünk, de helyette 2-0-ás vendégvezetést jegyzett a jegyzőkönyv. A második játékrészre a vendégek gyenge játékát a mieink még űberelni tudták, és ennek köszönhető a harmatgyenge akarat nélküli vereségünk. A meccsről mindent elárul, hogy a gólunkat is egy öngólból szereztük.   

Felnőtt: Andornaktálya SE- Poroszló SE 1-0 gólszerző: Farkas Zs

Már a mérkőzés elején vezetést szereztünk, és a győzelem egy percig nem volt kérdéses. Bár senki sem játszott a tudásához mérten, mégis úgyérzem megérdemelten tartottuk otthon a három pontot.

4.forduló

 Ifi: Balaton SE- Andornaktálya SE 1-9

gólszerzők: Zvara 3, Kollár S, Hanza, Ipacs, Sallai H 2, Berényi

Kiállítva Berényi második sárgalap után 

összeállítás: Jenei- Bajzát, Nemcsik, Szántósi, Bársony- Hanza (Ipacs), Berényi, Kollár S, Horváth (Petrus)- Zvara, Sallai H

Az ifjúságiak a múltheti gyenge teljesítmény után egy felszabadult örömfocit játszva győztek a rivális Balaton otthonában, nagyobb arányú győzelem is megérdemelt lett volna.

Felnőtt: Balaton SE- Andornaktálya SE 2-0

összeállítás: Molnár- Dobák, Fülep, Ivády, Horváth P (Császár), Magyar- Kollár T (Balogh), Ágó, Horváth K, Kiszály (Bak)- Farkas

Elkerülhető gólokat kapott a csapat. Egy kis szerencsével a kapufánk után, "ha" mi vezettünk volna, de innentől nincs értelme a mondatnak...  A folytatásban ennél már csak jobb lehet.

Serdülők (1.forduló) Egerszalók SE- Andornaktálya SE  8-4 (3-4)

gólszerzők: Szabó B, Nagy I, Szabó Á, Bögös G.

összeállítás: Zakkar (Zoller)- Sztakó, Szabó Á, Szentgyörgyi- Zoller (Zakkar), Nagy S, Szabó B, Princz, Bene (Bukta)- Nagy I, Bögös G

5.forduló

Ifi: Andornaktálya SE- Egerszólát SE 2-2

gólszerzők: Zvara 2

összeálítás: Jenei- Bajzát, Nemcsik, Nagylaki, Bársony- Szántósi, Sallai, Ipacs, Horváth R, Zvara, Fülep S (Petrus)

Két közel egyforma képességű csapat közül a szerencsésebb (első helyen álló) Egerszólát el tudott csípni egy pontot, a helyenkét szép játékot játszó andornakiak otthonából.

Felnőtt: Andornaktálya SE- Egerszólát SE 2-0

gólszerzők: Kollár T, Ágó(11-esből)

összeállítás: Molnár- Magyar, Dobák, Horváth P (Kerekes), Kiszály- Kollár T, Ágó, Szabó B(Császár), Bak (Balogh) - Horváth K, Farkas Zs

A csapat helyenkét jó játékal tartotta otthon a három pontot. A kaupuk nem sűrűn forogtak veszélyben, inkább a mezőnyjáték volt a jellemző. A sokkal jobban akaró hazaiak úgy érzem megérdemelten tartották otthon a három pontot.

 Serdülők: Andornaktálya SE- Bélapátfalva SKE 0-8

összeállítás: Jenei (Zakkar)- Ipacs, Szentgyörgyi, Sztakó- Varga L, Nagy S, Princz, Szabó B, Bögös G II- Zoller, Nagy I. Játszottak még: Ladmaczi, Bukta, Bene

Az első félidei jó játékunkat (0-1) egy gyötrelmes 7-es követte. Talán egy kicsit elfáradt a csapat a második játékrészre, és ezt az idősebb játékosokból álló lelkes és "rutinos" vendégek ki is használták. Az első félidei játékunk reményt adhat a továbbiakban. Jók: Jenei, Ipacs, Nagy S, Princz, Varga L

6.forduló

Ifi: Detk SE- Andornaktálya SE 3-6

gólszerzők: Zvara 3, Kollár S, Sallai H,

összeállítás: Jenei- Bajzáth, Zobolyák P, Bársony, Horváth R- Berényi T, Hanza, Fülep S, Sallai H- Zvara, Ipacs M csereként léptek pályára: Kollár S, Petrus, Nemcsik

Az elején bekapott 2 gyors gól kicsit felrázta a csapatot, és onnantól esélyt sem hagytunk az ellenfélnek a pontszerzésre. Még az első félidőben vezetést szereztünk (3-4), a másodikban pedig teljesen mi irányítottuk a mérkőzést. Az eredmény teljesen megérdemelt, akár több góllal is lehetett volna.

Felnőtt: Detk SE- Andornaktálya SE 0-3

gólszerzők: Császár, Farkas, Ágó

összeállítás: Molnár-Magyar, Ivády, Dobák, Kiszály- Császár (Balogh), Ágó, Szabó, Kollár, Bak(Nagylaki)- Farkas (Horváth K)

A mérkőzést az első perctől a vendég csapat irányította. Az eredmény teljesen megérdemelt, a helyenként szépen és taktikusan játszó vendégek nem engedték ki a kezükből a felzárkózáshoz szükséges már régen várt győzelmet. Az egész csapat dícséretet érdemel. 

serdülők (3. forduló) Pétervására SE- Andornaktálya SE 20-0

összeállítás: Bodnár (Zakkar, Princz)- Nagy, Szentgyörgyi, Sztakó, Princz (Zakkar)- Varga L, Varga B, Szabó B, Buktra L- Bögös G II, Varga M (Ladmaczi)

Az eredmény nem tülrözi a két csapat közti különbséget, ennyivel azért nem voltak jobbak. Amíg nem akarunk futbalozni, és teljesen közönbös számunkra az eredmény, akkor csak ilyen eredmények születhetnek a továbbiakban is. Kiemelni egyedül Princz R-t lehet, a mezőnyből beállt kapus jobban védett, mint előző kollégái, akiknek ezúton kívánok gyógyulást. 

7. forduló

ifjúágiak: Andornaktálya SE- Szilvásvárad SE 7-1

gólszerzők: Zvara 5, Szántósi, Hanza

Összeállítás: Jenei- Bajzát, Zobolyák, Bársony, Nemcsik-Berényi, Ipacs, Horváth R, Szántósi-Sallai, Zvara játszottak még: Petrus, Fülep, Polgár,

A mérkőzésen minden úgy alakult, ahogyan azt a hazai csapat elképzelte. Az eredmény nagyobb arányú győzelem esetén is teljesen megérdemelt lett volna.

felnőtt: Andornaktálya SE- Szilvásvárad SE 7-1

gólszerzők: Ágó 2, Farkas 2, Horváth K 2, Császár

kiállítva: Ágó 2. sárgalap után

összeállítás: Molnár (Tamás)- Kiszály, Dobák (Kerekes), Horváth P, Nagylaki- Császár, Kollár, Ágó, Bak- Horváth K, Farkas (Balogh) 

A hazaiak korai vezetés után teljesen kézben tartották a mérkőzést, és a győzelem egy percig sem volt veszélyben. Nem játszott a tudásához mérten a csapat, de a kötelezőt hozta. Jó, néhol szép közönségszórakoztató mérkőzést láthatott a nézősereg.

Serdülők: Andornaktálya SE- Recsk KJTK 0-5

összeállítás: Jenei (Zakkar)- Ipacs, Szentgyörgyi, Sztakó, Ferencz- Varga L (Ladmaczi), Nagy S (Bukta), Zoller, Princz- Bögös G II (Bene), Szabó B 

Aki látta a mérkőzést az tudja, hogy egy nagyon jó és élvezetes mérkőzést vívtak a csapatok. Az első félidei 0-0-ás állást követően egy kis szerencsével, ha a helyzeteinket értékesítjük vezetést követően vonulhatunk pihenni. A második játékrészben az addig remekül záró védelmünk első megingását egy 11-es követte, amit Jenei óriási bravűrral hárított. Ezt követően azonban kissé elfáradt a csapat, és ezt az addig nagyon lelkesen futbalozó és rutinosabb vendégek ki is használták. Ez a játék már reményt adhat a folytatásban. Köszönjük szépen a szép szémban összegyűlt nézőseregnek a buzdítást!!

Jók: Jenei, Ipacs, Ferencz, Princz

Ifjúságiak: Andornaktálya SE- Mátraderecske SE 0-2

összeállítás: később

Felnőtt: Andornaktálya SE- Mátraderecske SE 4-1

gólszerzők: Horváth K 3, Ivády

összeállítás: Molnár (Tamás)- Magyar, Dobák, Horváth P (Kerekes), Ivády (Naqylaki)- Bak, Szabó, Kollár, Horváth K, Császár- Farkas (Balogh)

Egy langyos mérkőzés, hideg időben. Röviden így lehetne jellemezni a meccset. A jobb erőket felvonultató hazaiak akár nagyobb arányban nyerehettek is volna.

Serdülők: Novaj SE- Andornaktálya SE 8-0

összeállítás: Jenei (Zakkar)- Ipacs, Szentgyörgyi, Sztakó, Szabó Á- VArga L (Bögös G II) , Nagy S, Princz, Bukta (Kun), Szabó B (Ladmaczi), Varga B (Bene)

Az első félidőben tejesen a vendégek irányították a mérkőzést, az történt amit ők akartak. Azonban csak 2 kapufát sikerült szerezniük. A második játékrész 0-0-ás állást követően kezdődött, és 15 percig teljesen egyenrangú ellenfelek játszottak egymással. De ami utána történt, az számomra örök rejtély marad. Ha ti tudjátok fiúk, közöljétek azt velem is!!

Jók: Jenei, Ipacs, Szentgyörgyi

Ifjúságiak: Egercsehi SE- Andornaktálya SE 2-2

gólszerzők: Sallai H, Zvara

összeállítás: Jenei- ?Amádé- ?Nándor, Bajzát, Bársony- Szántósi, Berényi T, Kollár S, Ipacs- Zvara, Sallai H játszottak még: Tóth D, Petrus Sz, Fülep S

Az első negyed órában már vezetéshez is jutottak a hazaiak, és a vendégek óriási erőket megmozgatva a második félidő végére megfordították az eredményt. A gond az utolsó percben a hosszabbításban adódott, amikor is a hazaiak szerencsés helyzetükből egyenlíteni tudtak. Így csak 1 pontot hoztak el a lelkesen futbalozó vendégek.

Felnőtt: Egercsehi SE- Andornaktálya SE 0-3

gólszerzők: Farkas, Kollár T, Horváth K

Összeállítás: Molnár- Magyar, Ivády (Nagylaki), Kiszály- Bak, Szabó, Ágó, Kollár T, Császár (Horváth P)- Horváth K, Farkas (Balogh)

A mérkőzésen minden teljesen úgy történt, ahogyan azt a vendégek akarták. Már a mérkőzés elején gyorsan vezetést szereztek, és ezt már nem is engedték ki a mérkőzés végéig. Az egyetlen kérdés az maradt a mérkőzésen, hogy hány gólt szereznek a vendégek. Az eredmény teljesen megérdemelt, az andornaki csapat helyenként szép játékot játszva teljesen megérdemelten hozta el a három nagyon érdekes pontot.

Serdülő: Andornaktálya SE- Felsőtárkány SE 0-2

összeállítás: Jenei- Ipacs, Szentgyörgyi, Sztakó, Szabó Á (Bukta L)- Varga L (Varga B), Princz, Nagy S (Kun), Ferencz- Bögös G II (Bene),  Szabó B.

A mérkőzésen végre a hőn ahított lelkesedéssel játszott a csapat. Ezzel az akarattal értük el az eddigi legszorosabb eredményünket. Az utolsó mérkőzésünkön bebizonyítottuk, hogy egy lelkes játékkal meg tudunk szorítani rutinosabb, idősebb csapatokat. Köszönöm az őszi szezonban nyújtott munkátokat, találkozunk tavasszal. Ezúton szeretnénk megköszönni a szurkolóinknak az egész őszi kitartó buzdítását, és a támogatóinknak a szponzorálást az eredmények hiányában is.

Ui: Karcsibácsi finom volt a Hamburger. köszönjük szépen!!

Oldalmenü
Szavazás
Hány nézőre számíthatunk a szombati Andornak-makláron?
Nézőcsúcs lesz több mint 500 ember
100-300 között
Jó ha leszünk 50-en
Naptár